Vakavasti ja vallattomasti - Jaana Paju jaanapaju.vapaavuoro.uusisuomi.fi/

Kaikki blogit puheenaiheesta Uusi Suomi

"Huwitukseksi ja hyödytykseksi" - Suometar 1847 Nro 5

2.2.1847 – ’Mintähden ja sentähden’

  Suomettaren viidennestä numerosta löytyy kirja-arvostelu teoksesta ’Mintähden ja sentähden – kysymyksiä ja wastauksia luontoon liittywistä asioista’. Jutun kirjoittajaksi on Kansalliskirjaston kopioon lyijykynällä merkitty Warelius (josta käytän muotoa Varelius, Tyrvään Varilan kylältähän tuo sukunimi on otettu).  Kyseessä on saksalaisen lääkärin Otto Ulen kirjoittama ja hänen joensuulaisen kollegansa Samuel Roosin kääntämä kirja.

Mieleenpainuva hetki lohjalaisessa kahvilassa

Elämä on tehty hetkistä ja mukavat hetket tuovat iloa aika pitkään. Eilen koin sellaisen ja vaikka kerron siitä myöhemmin, voitte valokuvista päätellä jotakin.

Harvoin ehdin käydä Lohjalla kaikessa rauhassa vaikkapa kävelemässä, mutta eilen se onnistui yhden työkeikan ja yhden pitkän kokouksen välillä. Keväinen aurinko paistoi mukavasti ja kannusti olemaan ulkoilmassa.

UUSI SUOMI

 

Tämä lehti aloitti dikilehtenä pian 10 vuotta sitten! Lämpimät onnitteluni kustantaja Niklakselle ja hänen aseenkantajalleen päätoimittajalle!

Uusi Suomi on kulkenut voitosta voittoon. Yllättäen Niklas siirsi lehden Almaan, hän on Alman suurin yksityinen omistaja. Ja vauhti jatkuu! 10.10-tänä vuonna tulee 10 vuotta täyteen sananvapauden eturivin lehdelle. Olen onnellinen, että olen saanut olla mukana!

Historiani sosiaalisessa mediassa!

"Jaan aina kaiken mahdollisen tiedon ja uudet ajatukset vapaudessa vailla esteitä, koska asun Suomessa!"

-Kimmo Hoikkala Oulussa 4.7.2017

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä